0

Sandsäckupphängningen är av massivt stål och har en upphängningskrok. Detta gör att boxningssäcken inte kan glida utan är optimalt säkrad. En dubbel låsningen gör att boxningen kan bli ett oavbrutet nöje.


Visa mer ...

0

Hantelset med 12,5 kg total vikt.

2 st hantelstång

Viktskivor

30 mm diameter

 


Visa mer ...

0

Mini basketball. 13 cm i diameter.


Visa mer ...

0

Krafiga lås för skivstång med diameter 50 mm. 

Pris per par

 


Visa mer ...

0

Produktinformation

 

Att studsa på studsmatta kan vara farligt om man hamnar fel eller råkar ta ut svängarna för mycket, men med detta säkerhetsnät som levereras med 8 stolpar kan du känna dig tryggare under din träning.

Det uppfyller säkerhetskraven EN-71 från Tyska TUV och ASTM internationella test.Säkerhetsnätet är slitstarkt och är UV tåligt och klarar hårda väderlag.Nätet är anpassat för studsmattor mellan 3,6-3,7 m och kommer med 8 stolpar som lämpas till studsmattor med 4 benpar.Höjden på säkerhetsnätet är 2 meter vilket gör att du kan hoppa högt utan att behöva känna obehag att du ska kunna komma över nätets höjd. Skyddsnätet är enkel att montera och har en ingång med dragkedja och säkerhetslås så det alltid är stängt men ändån lätt att komma ut och in från studsmattan.Stolparna är galvaniserade vilket gör att dem är slitstarka och tål både regn och storm.

 

 

Fakta och egenskaper

 

•Galvaniserade stolpar

•Slitstarkt och UV tåligt

•Höjd 2 meter

•För studsmatta 3,6-3,7 m

•8 stolpar (För studsmattor med 4 benpar)

•Ingång med dragkedja och säkerhetslås

•Enkel montering

 


Visa mer ...

0

Tricepsstång förkromad med 25 mm i diameter. Levereras med lås.

Vikt 7 kg

 

Levereras med lås. 


Visa mer ...

0

Kort modell.


Visa mer ...

0

Extra tjock pad i Thaistil, tillverkad i  PU med vävda förstärkningar för extra hållbarhet.Insidan är stoppad med en fyllning som är tillverkad för hård träning.Handtaget har extra förstärkningar med fasta handleds- och underarmsspännen.Tryckt adidaslogga med tre horisontella stripes på framsidan.Mått: ca. 41 x 20 x 12 cm


Visa mer ...

0

Tvåfärgade satinshorts med tryck på sidor och bakdel.


Visa mer ...

6871dca8a5984142bc1e6e9b1f167c8c