0

Extra stabil knäortos med ledade aluminiumskenor som ger optimal avlastning vid korsbandsskador. Tillverkad i neopren för bästa passform och kompression. Smart kors på baksidan som förhindrar översträckning av knäleden. Kan med fördel användas vid utförsåkning.


Visa mer ...

0

Knäskydd med öppning över knäskålen för bästa stabilitet och komfort. Ger kompression, värme och ökad blodcirkulation, vilket i sin tur snabbar på läkningen av skadan.


Visa mer ...

0

Kompressionsstrumpa i snygg turkos färg. Ökar blodgenomströmningen och minskar risken för blodproppar. Fungerar lika bra under den långa flygresan som i löpspåret.


Visa mer ...

0

Ultralätt sula som ger mycket god stötdämpning samt lindring vid hälsporre. Sulan har en hälkopp som hämmar pronation och supination. För extra god komfort finns också en längsgående kudde som stödjer plantar fascia och metatarsalvalvet.  Handtvättas med vatten och tvål och lufttorkas.  En förpackning innehåller två sulor.


Visa mer ...

0

Mycket behagliga vita stödstrumpor från SupCare. Stödstrumporna ökar cirkulationen och verkar förebyggande mot blodproppar, åderbråck samt svullna ben. Passar utmärkt under flygresan eller för dig som står långa stunder på jobbet. Stödstrumpan består till största delen av bomull och har ett tryck på 15-21 mmHg (kompressionsklass 1). 


Visa mer ...

0

Liktornsplåster som lindrar och ger skydd åt vårtor och förhårdnader. Plåstret är självhäftande och placeras runt liktornen för att minska skav. 4 st plåster i en förpackning.


Visa mer ...

0

PS3 från OS1st är ett utmärkt stöd för dig som har med problem med hopparknä, löparknä eller artrit. Patellastödet har en icke-allergiframkallande gel på insidan som gör att det får extra bra fäste mot huden och hindras från att glida ner. PS3 kan bäras såväl på jobbet som under promenaden eller träningspasset. Stödet är mycket tunt och smidigt, vilket gör att det utan problem får plats under dina vanliga kläder.


Visa mer ...

0

Elastiskt armbågsskydd som är stickat med stor omsorg för optimal passform. Materialet andas, är fuktavstötande och helt fritt från latex.   Skyddet är mycket uppskattat bland personer med tennis- och golfarmbåge. Kan också användas vid kronisk inflammation, artrit och artros. 


Visa mer ...

0

Komfortabel handledsortos med stabiliserande skena och band. Formstickad i ett elastiskt material för optimal rörlighet och bästa passform. Skyddet ger stöd och kompression vid stukningar, artrit, ödem (svullnad orsakad av vätska i vävnaderna) samt kronisk inflammation. 


Visa mer ...