0

Superstarkt, hållbart och justerbart halsband. Tillverkat av stark nylon med specialiserad, giftfri beläggning som inte absorberar vatten, smuts, hår eller lukt. Det här halsbandet är ett absolut måste för den aktiva hunden, lätt att rengöra och är snabbtorkande. Med spännen i rostfritt stål.


Visa mer ...

0

Mycket prisvärt och snyggt svettäcke som gör att ni syns på tävlingsplatsen. Ett täcke som är ett måste när det är dags för tävling. Fleecetäcke i klassisk design som är både snyggt och prisvärt. Snygg passpoal och kantband gör att det ser dyrt ut. Täcket håller vad det lovar och din häst är både snygg och bekväm. Använd det ensamt eller för att hålla utrustningen fräsch och ren medan du väntar på din tur på banan. Egenskaper: * Mjuk, varm fleece * Klassiska linjer för elegans utanför tävlingsbanan * Design med klassiskt snitt * Luddfri textil leder bort fukten * Elegant passpoal * Enkel svansrem * Enkel frontknäppning * Perfekt för broderi för en egen, personlig look Teknisk beskrivning: Polyesterfleece. Tvättråd: Maskintvätt 30°C. Använd vanligt tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Lufttorkas. Torktumlas ej. Användning:Mjukt tävlingstäcke i fleece som täcker både din häst och utrustning medan du väntar på din tur, och kan med fördel användas som svettäcke efteråt och i transporten.


Visa mer ...

0

Mountain Horse Ease linne


Visa mer ...

0

Välsittande halsdesign, V-fronthalsknäppning, bogveck, reflexband, svanssnöre som är enkelt att torka av, hals- och liner-öglor, 3 säkra kryssgjordar, glansförstärkt polyesterfoder. Avtagbar hals finns separat. Teknisk beskrivning: Material: Utsida av 1000D vattentät ballistisk nylon med andasfunktion, termobunden fiberfyllning, antistatiskt och antibakteriellt polyesterfoder.


Visa mer ...

0

Egenskaper: * Ridbyxor med mellanhög midja * Tekniskt material för komfort, stil och rörelsefrihet * Ezi-Grip gelknäskodda för ökad stabilitet * Benslut med luftpanel för en nära passform utan bylsighet


Visa mer ...

0

Starlight boots med kardborreknäppning.


Visa mer ...

0

Teknisk beskrivning: 100 % polyester. Tvättråd: Maskintvättas kallt.


Visa mer ...

0

Läderbett med kindrem.


Visa mer ...

0

Denna sporrtyp är unik och världens första att bli gjuten i aluminium.Dess största fördelar är den lätta vikten på endast 34 g och den innovativa designen.Sporrarna är gjorda av godkänt, högkvalitativt aluminium med hjälp av avancerade CNC-maskiner.Man kan välja bland många olika färger som ger dig och ditt lag möjligheten till personliga sporrar.Produceras i 3 olika storlekar: small, medium och large. Denna produkt säljs i par.


Visa mer ...

6871dca8a5984142bc1e6e9b1f167c8c